Sok nyarios ka diri kuring kalawan lembut
Aya hiji hal di soca anjeun
Ulah anjeun hanjelu
Sarta teu kenging anjeun nangis
Kuring uninga kumaha raraosan anjeun
Kuring oge kantos ngarasakeun na
Di manah anjeun aya anu robih
Sarta teu terang atuh anjeun
Teu kenging anjeun nangis wengi ieu
Kuring mikacinta anjeun keneh, kaasih
Teu kenging anjeun nangis wengi ieu
Teu kenging anjeun nangis wengi ieu
Aya surga di luhur anjeun, kaasih
Sarta teu kenging anjeun nangis wengi ieu
Harewoskeun ka diri kuring
Sok ayeuna rarasakeun jeung diri kuring
Kecup kuring sateuacan anjeun ngomong wilujeng kantun
Teu kedah anjeun teuing anggap sesah Sarta teu kenging anjeun hanjelu teuing
Kuring pan keneh ngamanahan anjeun
Sarta waktos-waktos anu atos urang lewati, kaasih
Sarta inget kuring teu kantos ngabohong
Sarta inget kumaha eusi manah kuring ayeuna
Anjeun kedah ngalakonanana nyalira
Nanging anjeun pan sae-sae wae
Enjing anjeun pan rumaos mending
Sambut cahya isuk, kaasih
Teu kenging kantos anjeun nangis
Teu kenging anjeun nangis wengi ieu
Kaasih manawi hiji dinten antos
Teu kenging anjeun nangis
Teu kenging kantos anjeun nangis
Teu kenging anjeun nangis
Wengi ieu

teukengingnangis.jpg



Gambar poster guns n roses di postingan Teu Kenging Nangis di atas di ambil dari google. Terimakasih.



Catatan : Apabila anda ingin menyalin, mengkopi paste artikel atau cerita diatas, sertakan sumber, nama penulis, dan link aktif menuju blog ini. Sungguh sangat dilarang mengubah kata-kata artikel atau cerita diatas tanpa seijin penulis.